- A produción ecolóxica.
- Principios teóricos da agricultura ecolóxica.
- O control de herbas.
- O control de pragas e enfermidades.
- Manexo de cultivos, rotacións e asociacións.
- A produción caseira fronte a produción comercial.
- O recoñecemento do solo.
- Presentación 1. Introdución e normas da AE.
- Presentación 2. Historia e tipoloxía da AE.
- Presentación 3. Produción caseira fronte a produción comercial.
- Presentación 4. A permacultura.
- Presentación 5. A agricultura biodinámica.
- Presentación 6. As plantas.
- Presentación 7. Os agrotóxicos.
- Presentación 8. Os produtos químicos e a saúde.
- Presentación 9. A comercialización.
- Memoria CRAEGA 2013.
- Plan de Empresa. Presentación
- Plan Empresa. Sistemas de comercialización
- Plan de Empresa. Modelo
Novidades 2015-2016
- Debuxo lúa e agricultura
- Extractos de plantas
- Fabricación caseira de ferramentas
- Medidas para a mellora da fauna útil
- Procedemento certificación CRAEGA
- As sebes en agricultura ecolóxica
- Valores para a interpretación de análises
- Relación carbono/nitróxeno para o compost
- Fauna útil
- Guías técnicas de cultivo
FROITICULTURA
- Froiticultura I. Introdución e botánica.
- Froiticultura II. Maceiras de sidra (explotación en Aranga).
ITINERARIO II. AGROINDUSTRIA E TRANSFORMADOS AGROALIMENTARIOS
Novidades 2015-206
XABÓNS E COSMÉTICA NATURAL
MANIPULADOR ALIMENTOS
ITINERARIO III. EMPRENDEMENTO VERDE
PRODUCIÓNS E APROVEITAMENTOS DO MONTE
Novidades 2015-2016
BIOCONSTRUCIÓN
- Conservación froitas e hortalizas
- Trazabilidade das conservas
- Procesamento froitas e verduras
- Conservación fresas e melocotóns
- Guía conservas vexetais
- Manual conservas
- Elaboración de cervexa
- Elaboración de sidra I
- Elaboración de sidra II
Novidades 2015-206
- Elaboración licores
- Manipulador de alimentos
- Seguridade Social na empresa agraria
- Variedades de sidra
- Elaboración de sidra natural
- Rexistro sanitario
- Marmelo, marmeladas e conservas vexetais
- Elaboración de viños
- Elaboración de bebidas vexetais
XABÓNS E COSMÉTICA NATURAL
- Cosmética Natural
- Taller I. Elaboración xabón en frío
- Taller II Elaboración avanzada xabón en frío
- Taller III Elaboración xabón en quente e refundidos
- Taller IV Elaboración avanzada xabón en quente
- Guía extracción
- Extractos para cosmética
- Emulsións
- Produtos acondicionamento pel
MANIPULADOR ALIMENTOS
ITINERARIO III. EMPRENDEMENTO VERDE
PRODUCIÓNS E APROVEITAMENTOS DO MONTE
Novidades 2015-2016
- Situación do monte en Galicia
- Frondosas caducifolias. Produción de madeira de calidade
- O aproveitamento da biomasa como recurso enerxético
- Cogomelos
- Apicultura
- O cultivo da nogueira
- O cultivo do castiñeiro
- Pequenos froiteiros
BIOCONSTRUCIÓN
- Bioconstrución I
- Bioconstrución II
- Bioconstrución III
- Bioconstrución IV
- Bioconstrución V
- Bioconstrución VI
- Bioconstrución VII
- Bioconstrución VIII
- Bioconstrución IX
- Bioconstrución X
REUTILIZACIÓN E RECICLAXE DE RESIDUOS
- Reutilización I
- Reutilización RSU II
- Reutilización RSU III
- Reutilización RSU IV
- Reutilización RSU V
- Reutilización RSU VI
- Reutilización RSU VII
- Reutilización RSU VIII
AVICULTURA
- Plan sanitario
- Normativa poñedoras
- Normativa avicultura carne
- Rexistro explotacións
- Aspectos construtivos
- Construción galiñeiros
- Manexo galiñas
- Incubación
- Estudio económico
ITINERARIO IV. INICIATIVA EMPRENDEDORA
- Taller I. Xeración de iniciativas emprendedoras
- Taller II. Xeración de iniciativas emprendedoras
- O Plan de Empresa
- Plantilla Plan de Empresa
VÍDEOS
ELABORACIÓN DE MARMELADAS
Ningún comentario:
Publicar un comentario